BejelentésVital in Vitamin
Legfontosabb értékünk az egészség
  AQUARION víztisztító és ionizáló

Megvásárolható webboltunkban, vagy részletfizetéssel és a 30%-os kedvezményes vásárláshoz regisztráljon személyesen : http://shop.calivita.com/?webshop_id=0361923981&group_id=gener

Videók : http://www.youtube.com/watch?v=l9KXcDFy-I0

http://www.youtube.com/watch?v=-3kv2NRfBC0

Az AQUARION készülék olyan nagy teljesítményű vízszűrő berendezés, mely ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes vizet állít elő. A készüléken mi magunk állíthatjuk be, mennyire savas vagy lúgos vizet szeretnénk, amit aztán különböző féleképp felhasználhatunk. Az ionizált lúgos víz antioxidáns, illetve lúgosító hatásánál fogva számtalan előnyt nyújt a szervezet számára. A savas víz külső alkalmazásra alkalmas.

Oxigénszint:
Az oxigén szint a bejövõ víz oxigéntartalmától függ

A filter szűrőképessége:
4000 liter víz megszûrésére képes a filter, utána cserélni kell.

Garancia:
Az ionizáló kamrára ( ami az egész gépnek a fõ alkatrésze ) 5 év a
garancia, az apróbb, mozgó, cserélhetõ alkatrészekre pedig 1 év, de ezek nem nagy tételek. Az Aquarion élettartamát 20 évre becsülik normál ( napi 20 liter ) fogysztása mellett.


Az élő szervezetek 75-98%-a víz, melynek kulcsszerepe van az egészség fenntartásában. A víz tehát nem csupán fontos alapanyag, hanem egy nagyon érzékenyen beállított egyensúlyi rendszer kulcsfaktora is. Szerepe nagyon sokrétű: segíti a tápanyagok felszívódását, feloldja és eltávolítja az anyagcsere folytán termelődött anyagokat, fontos szerepe van a testhőmérséklet állandósításában (izzadás), védi legfontosabb szerveinket, szabályozza a sejtek elektron- és protonszintjét, stb.

A berendezés az ionizált vizet a csapvíz többszöri szűrésével, klórmentesítésével, majd elektromos szétválasztásával állítja elő. Az elektromos vízbontás során lúgos és savas, eltolt pH-értékű vizet kapunk.
Az általunk elfogyasztott legtöbb élelmiszer, élelmiszer-adalék, valamint egyes gyógyszerek a szervezet pH-ját savas irányba tolják el. Ideális helyzetben a szervezetünk képes kompenzálni, azaz rendelkezik megfelelő alkálitartalékokkal. Ha nem, az hosszú távon kedvezőtlen hatással lehet a szervezet számára, számtalan egészségügyi probléma kialakulását eredményezheti. Az alkáli ionizált víz kiválóan lúgosítja a szervezetet, segít fenntartani szervezetünk egészséges sav-bázis egyensúlyát. A lúgos vízben a negatív töltés dominál (egy O és egy H atomból álló OH- ion), ezáltal kiválóan alkalmas arra, hogy a testünkben levő töltéshiányos szabadgyököket megkösse, azaz nagyon jó antioxidáns hatással is bír.

Az ionizált savas víz külsőleg, az ember bőrére van igen jótékony hatással. Kiválóan alkalmazható láb- és körömgombától szenvedőknek, Japánban sikerrel alkalmazzák égett bőrfelületek és sebek kezelésére is. Az eldugult, náthás orrot szabaddá teszi, valamint jelentősen csökkentheti a pollenallergiás nyálkahártya-irritációt. Nőknél kiválóan alkalmas hüvelyöblítésre.
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!